Browsing archived posts:
Der kan være længere rejsetid mellem Nyborg St. og Korsør St.

Det skyldes, at vi kun kan køre i det ene spor under Storebælt, da et godstog holder med tekniske problemer og spærrer. Kilde: Der kan være længere rejsetid mellem Nyborg St. og Korsør St. (Samlet trafikinformation).

Der er længere rejsetid fra Lunderskov St. mod Esbjerg St.

Det skyldes fejl på signalerne ved Vejen St.Tog og tider ændrer sig, så hold dig opdateret. Kilde: Der er længere rejsetid fra Lunderskov St. mod Esbjerg St. (Samlet trafikinformation).

Der er længere rejsetid mellem Roskilde St. og Næstved St.

Det skyldes glatte skinner på grund af nedfaldne blade.Tog og tider ændrer sig, så hold dig opdateret. Kilde: Der er længere rejsetid mellem Roskilde St. og Næstved St. (Samlet trafikinformation).

Weekend med færre tog og ændret kørsel mellem Arden og Frederikshavn

Fra fredag d. 6 november til og med nat efter søndag d. 8. november er der ændrede tider mellem Arden og Frederikshavn. Det skyldes Banedanmarks arbejde på strækningen. Tjek Rejseplanen før du rejser, den er opdateret med de korrekte tider. Kilde: Weekend med færre tog og ændret kørsel mellem Arden og Frederikshavn (Samlet trafikinformation).

Der er ændringer i trafikken

Det skyldes, at der har været fejl på signalerne ved Østerport og derfor kører linje C hvert 20. minut mellem Frederikssund og Klampenborg.Vi er i gang med at sætte flere S-tog ind så vi igen kan køre hvert 10. minut på linje C.De øvrige S-tog kører efter planen.Tog og tider ændrer sig, så hold dig […]

Der er ændringer i trafikken

Det skyldes, at der har været fejl på signalerne ved Østerport og derfor kører linje C hvert 20. minut mellem Frederikssund og Klampenborg.Vi er i gang med at sætte flere S-tog ind så vi igen kan kører hvert 10. minut på linje C.Tog og tider ændrer sig, så hold dig opdateret. Kilde: Der er ændringer […]

Der er i øjeblikket længere rejsetid på togene fra København H mod Farum, Hillerød og Klampenborg

Det skyldes fejl på signalerne ved Østerport.Linje Bx er aflyst og linje C kører i øjeblikket kun mellem Frederikssund og Klampenborg.Tog og tider ændrer sig, hold dig opdateret.Vi arbejder på at få togene til at køre til tiden igen. Kilde: Der er i øjeblikket længere rejsetid på togene fra København H mod Farum, Hillerød og […]

Togbusser i stedet for S-tog mellem Valby og København H

Fra lørdag aften den 14. november fra kl. ca. 20.00 til og med nat efter søndag den 15. november kører der Togbusser i stedet for S-tog mellem Valby og København H. Linje B kører mellem Valby og Høje Taastrup og mellem Købehavn H og Farum. Linje C kører mellem Valby og Frederikssund og mellem København […]

Der er længere rejsetid

Der er i øjeblikket længere rejsetid på S-togene mod Køge, Høje Taastrup og Frederikssund. Det skyldes, at der har holdt et S-tog og spærret for den øvrige trafik inde på København H. S-toget er fjernet men der kan være længere rejsetid. Kilde: Der er længere rejsetid (Samlet trafikinformation).

Der er længere rejsetid

Der er i øjeblikket længere rejsetid på S-togene mod Køge, Høje Taastrup og Frederikssund. Det skyldes, at der har holdt et S-tog og spærret for den øvrige trafik. S-toget er fjernet men der kan være længere rejsetid. Kilde: Der er længere rejsetid (Samlet trafikinformation).