Det skyldes en fejl på et sporskifte ved Ringsted St.Banedanmark arbejder på at rette fejlen, så togene kan køre til tiden igen. Vi forventer tidligst at køre efter planen igen klokken 09.00.Togene fra København H mod Ringsted, forventes forsinkede op til 15 minutter.
Togene der kører fra Ringsted mod København H, forventes forsinkede op til 30 minutter.
Det skyldes at vi kun har et enkelt spor at køre i, mellem Ringsted og Roskilde St.Togene som normalt kører mellem København H/Østerport og Slagelse 43xx, kører kun indtil Roskilde St. Togene er delaflyst mellem Roskilde og Slagelse.
Togene som normalt kører mellem København H/Østerport og Ringsted, 41xx, kører kun indtil Borup St. Togene er delaflyst mellem Borup og Ringsted.
Intercity-togene 1xx samt 8xx, standser derfor i dag ekstraordinært på Borup Station, i begge retninger, for at alle passagerer kommer frem.
Bemærk også at togene fra Næstved, 22xx og 42xx, ikke har mulighed for at komme til perron i Ringsted og derfor ikke standser på Ringsted Station, ca. frem til klokken 08.00. Togene mod Næstved, standser i Ringsted som normalt. Togene der ikke standser i Ringsted, standser ni stedet i Borup.
Rejseplanen er opdateret med ændringerne.

Kilde: Der kan være længere rejsetid mellem Ringsted St. og København H og der kører færre tog mellem Roskilde og Slagelse/Ringsted. (Samlet trafikinformation).
October 31, 2017 at 07:44AM