Vores 33 ME lokomotiver skal akut til kontroleftersyn på værkstedet. Det er lokomotiverne, som trækker vores dobbeltdækkervogne. Der vil derfor være færre togafgange, da vi ikke kan køre efter den planlagte køreplan.

Sådan kører vi fra mandag den 29. januar og indtil videre:

  • Nordvestbanen Kalundborg/Holbæk-København: Vi kører en gang i timen med stop ved alle stationer mellem Kalundborg og Roskilde. Desuden kører vi med enkelte myldretidstog.

I morgenmyldretiden kører der supplerende Togbusser fra Holbæk og direkte til Roskilde ca. hvert 30. minut, samt en Togbus der standser ved de mellemliggende stationer ca. hvert 15. minut.

I eftermiddagsmyldretiden kører der supplerende Togbusser fra Roskilde og direkte til Holbæk ca. hvert 20. minut, samt en Togbus der standser ved de mellemliggende stationer ca. hvert 20 minut.

 

  • Sydbanen Nykøbing F-København: Vi kører to gange i timen i myldretiden.

I morgenmyldretiden kører der supplerende Togbusser mellem Næstved og Ringsted via Glumsø  hvert 20 minut. I Ringsted er der forbindelse til tog mod København, hvor der forventes at være bedre plads. Desuden kører vi Togbusser hvert 20 minut fra Næstved og direkte til Køge, hvor der er forbindelse til S-tog mod København.
I eftermiddagsmyldretiden kører der supplerende Togbusser mellem Ringsted og Næstved via Glumsø hvert 20. minut. Fra Køge kører der direkte togbusser til Næstved hvert 20 minut.

Rejseplanen bliver løbene opdateret, så du kan se hvornår dit tog og din Togbus kører.

 

Kunder der ikke ønsker at foretage deres rejse, kan uden gebyr få refunderet deres billet.
Kunder med Orange Regional til tog der er erstattet af togbusser kan benytte andre afgange.
Kunder er omfattet af Rejsetidsgarantien
Kunder der rejser på rejsekort og som forsinkes og rejsen derved bliver dyrere, kan henvende sig til Rejsekort Kundecenter via kontaktformularen

Kilde: Fra mandag 29. januar kører der færre tog flere steder på Sjælland (Samlet trafikinformation).
January 28, 2018 at 09:48AM