Den nye køreplan er nu offentliggjort på rejseplanen. Fra 04-01-16. Det tog som normalt køre fra Helsingør til lufthavnen køre kun til Hovedbanegården. Det betyder at skal du til lufthavnen eller til Ørestad anbefaler rejseplanen at du skal skifte til metroen på Nørreport. Metro selskabet har lovet at køre flere afgange. Skal du til Tårnby Anbefales det at du skifter på Nivå. Nivå toget standser som normalt på alle stationer ud mod lufthavnen. Dette tog bliver det eneste som køre til lufthavnen.

Årsagen er at der fra 4/1/16 indføres id kontrol og det ene spor kan kun bruges til passagere mod Sverige. Det er derfor ikke muligt at køre yderligere afgange. Sj meldte ud i sidste uge at de ikke kommer til at køre ml Malmø og København og øvrige tog fra resten af landet som normalt køre til lufthavnen får ej heller mulighed for at køre til lufthavnen.

Det har været en hård proces men det er den beste løsning i den værst tænkelige situation. En stor tak til jer alle som er kommet med forslag og tak til DSB og metro selskabet for god dialog undervejs i denne proces.

Kilde: http://www.kystbanenlive.dk/?p=1013